een nieuw initiatief van Broek marketing

Maak stappen met Take Steps en toets jouw idee in 1 week

Heb jij ook genoeg ideeën, maar kom je niet verder?

 • Overzie je de risico’s niet?
 • Weet je niet wat de volgende stap is?
 • Heb je geen tijd om er aan te werken?

Laat Take Steps je helpen door jouw idee te valideren in 1 week


In 1 week tijd toetsen we jouw idee. Ontvang een bruikbaar rapport met nieuwe inzichten en advies voor jouw volgende stap.

Bespaar tijd, geld en moeite door Take Steps het valideerwerk van je over te nemen.

 

In 1 week sla je maanden van voorbereiding over. Wij pakken de grootste aannames uit jouw plan en gaan deze valideren. Krijg inzichten die je anders nooit had gekregen. 

MAAK STAPPEN

GA SNELLER

KRIJG NIEUWE INZICHTEN


Hoe werkt Take Steps

Take Steps is een proces van 5 dagen: 1 dag een deepdive in jouw idee. Daarna 3 dagen valideren door ons. 1 dag rapportage.

 

Take Steps gebruikt de laatste methoden en technieken, zoals aangeraden door innovatie-experts als Strategyzer, Steve Blank, Eric Ries en Jake Knapp en gebruikt door bedrijven als ING, Unilever, Google, Nike en Apple). Methoden die we gebruiken zijn onder andere: Value Proposition Canvas, Business Model Canvas, Prototyping, Design Thinking en Customer Journey Mapping


Krijg antwoorden

Alle ideeen hebben risico's en onzekerheden. Al deze risico's en onzekerheden zijn terug te brengen naar 3 vragen: Wil mijn klant dit, kan dit idee geleverd worden en kan het idee winstgevend zijn? Wij werken met jou om de risico's en onzekerheden in jouw idee te bepalen en bespreken met jou welke we beantwoorden in Take Steps.

DESIRABILITY

Wil mijn klant dit wel?

FEASIBILITY

Kan dit wel?

VIABILITY

Kan dit langdurig winstgevend zijn?


Wat krijg je niet?

Dit is geen dienst voor een ondernemingsplan, een groot onderzoeksrapport dat in de la beland of een model waar je nog maanden aan vast zit.

Wat krijg je wel?

Na 1 week heb jij met Take Steps stappen gemaakt met jouw idee. Je hebt snelheid aangebracht in het idee en nieuwe inzichten gekregen die het idee nog sterker maakt.

Take Steps is een initiatief van Broek Marketing

Take Steps is een initiatef van Broek Marketing. Wij zijn experts op het gebied van innovatie en propositie-ontwikkeling, opgegroeid in MKB en Corporate Nederland. Opdrachtgevers in de randstad. Award-winners (ING Global Innovation Award).

In ons netwerk hebben we innovatie-experts, design creatives en IT’ers. Zo kunnen we snel en kwalitatief goed schakelen. In het verleden hebben wij gewerkt met:

FAQ's:

Maar wat als jullie vinden dat het idee niet goed is?

Nieuwe inzichten kunnen ook betekenen dat jouw idee niet levensvatbaar is. Dat klinkt als falen, maar in feite is het een succes. Want wat heb je liever? In 1 week zekerheid dat het idee toch geen goed idee is, of daar achterkomen na maanden lang werken?

Hoe kunnen jullie dit?

In ons netwerk hebben we innovatie-experts, design creatives en IT’ers. Zo kunnen we snel en kwalitatief goed schakelen.

Wat heb ik eraan?

In 1 week sla je maanden van voorbereiding over. Wij pakken de grootste aannames uit jouw plan en gaan deze valideren. Krijg inzichten die je anders nooit had gekregen. 

Hoe ziet het programma eruit?

Het proces van Take Steps ziet er als volgt uit:

 • Dag 1 deep dive - samen met jou
  • Analyse markt, concurrenten en business
  • Presentatie idee
  • Verwerken idee in Value Proposition Canvas, Business Model Canvas, mogelijke Customer Journey
  • Maken Assumption Matrix
  • Resultaat: VPC/BMC met goedgekeurde assumption matrix
 • Dag 2, 3, 4 en 5 (ochtend)
  • Validaties door Take Steps
  • Voorbereiden overzicht en rapportage
  • Dagelijkse afsluiting met jou
 • Dag 5 middag
  • Afronding report en volgende stappen

Wat kost het?

Take Steps kost € 3999,-.