Contact

Neem voor een gratis eerste scan direct contact op met Sven via 06-23322634. Je kan ook onderstaand formulier invullenOver Sven

Sven is de drijvende kracht achter Broek Marketing. Sven: "Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin en heb van dichtbij meegemaakt hoe mooi en uitdagend een eigen bedrijf kan zijn. Dat ik ooit een eigen bedrijf zou hebben stond voor mij al vroeg vast.Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik een carrière begonnen in Marketing & Product Management. Nieuwe producten bedenken, ontwikkelen, lanceren en vermarkten, producten waar klanten echt op zitten te wachten, is waar mijn passie ligt en waar ik elke dag van geniet. Ik begon bij Dyson in Consumer Goods, na enkele jaren ben ik bij ABN AMRO begonnen. Hier ontwikkelde ik een fascinatie voor digitale innovatie en heb ik geholpen bij ontwikkelingen in de financiële sector. Ook heb ik bij ABN AMRO 5 jaar lang ondernemers gecoacht, wat mij erg veel voldoening gaf. Halverwege 2017 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen! Met Broek Marketing wil ik doen voor andere bedrijven wat ik 10 jaar lang voor werkgevers heb gedaan: Groei realiseren".

 

Sven heeft 10+ jaar ervaring met het ontwikkelen, lanceren en vermarkten van nieuwe producten en proposities. En heeft 5 jaar lang  ondernemers gecoacht. Zijn persoonlijke kracht zit in organiseren door 'snel leren, denken en doen'. Met een sterke en snelle analyse zorgt hij voor creatieve en impactvolle oplossingen. Hierbij communiceert Sven makkelijk binnen en buiten de organisatie. Zo creëert hij draagkracht en zet hij andere mensen in hun kracht. Met altijd als doel concrete groei door concrete oplossingen.