Klanten

Lees hieronder over uitgevoerde projecten en referenties van opdrachtgevers


Projecten


Referenties

Andries van Markus, Product Area Lead Tribe Fraude & Cybersecurity, ING

“Sven heeft een periode op onze afdeling gewerkt als externe consultant op het gebied van iDIN. Naast zijn sterke inhoudelijke kennis weet Sven uitstekend zijn omgeving te managen en dingen gedaan te krijgen. Ook in een complexe omgeving als ING weet Sven zich heel goed te redden. Ik zou Sven zeker aanbevelen en opnieuw inhuren als er een positie vrijkomt”.

Axel Beune, Grid Owner (Directeur) Retail Payments, ABN AMRO

"Sven heeft bij Products Betalen een essentiële bijdrage geleverd aan productinnovaties en -introducties. Hierbij bouwt hij op zijn commerciële ervaring, wendbaarheid, leervermogen en een sterk gevoel voor klantbelang. Hij durft hierbij bestaand beleid te challengen en aan te passen. Daarnaast is hij een prettige collega en heeft hij een grote bijdrage geleverd in de ontwikkeling van collega's om hem heen." 

Frank Teunissen, Managing Director Benelux, Dyson

"Sven heeft een goede balans tussen analyse en aanpakmentaliteit. Daarnaast is Sven een uiterst plezierig collega en onderscheidt hij zich door zijn grote toewijding voor zijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat Sven vele nuttige bijdragen kan leveren aan een grote variëteit van bedrijven. Ik denk dat, mede gezien zijn enthousiasme, toewijding en analytisch vermogen, Sven een uitstekende "investering" is." 

Josephine Dries, Eigenaar, GeneratieThuis

“Sven vraagt door tot je op de bodem zit. Zodat je jezelf af gaat vragen; hoe zit dat nou eigenlijk? En dan kun je stukje bij beetje de antwoorden gaan zoeken. Sven heeft veel kennis van handige tools die mij hielpen mijn ondernemersprofiel te verkennen. Dat hielp bij het vaststellen van wat GeneratieThuis wel/niet kan, doet en moet!”. 

Gerard Krijger, Eigenaar, Qukel 

"Met Sven ga je samen op zoek naar kansen, oplossingen en beslismomenten dicht bij jezelf. Op een prettige en doeltreffende manier. Ik vertrok elke keer met een heldere blik en vol energie!". 

 

Directie Zorg-organisatie 

"Prettige samenwerking met Sven. Ook weet Sven hoe hij zaken snel moet oppakken. Sven komt al zijn afspraken na. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, we zijn blij met het eindresultaat."

Nicole Kemp, Innovatie coach, ING

"The whole team Sven was coaching talks about him with full trust. They know they will move forward, because of him. Great pro-activeness and time-keeping. Sven has also been great to me as a coach by sharing his thoughts with me on how to get better. Sven creates moments the whole team will listen to him, because they like moving forward with him."